Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Lesotho

Onroerend goed te koop in Lesotho

Het koninkrijk Lesotho, is een bergachtig, door land omgeven land, omringd door de Republiek Zuid-Afrika. De hoofdstad is Maseru.

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Lesotho is de onroerend goed markt zeker niet de beste.

 

In de afgelopen jaren zijn vastgoedmarkten in Lesotho gericht op potentiële kopers in de midden- tot hoge inkomenscategorie. De moeilijkheid om in vastgoed te koop in Lesotho te beleggen, is dat de vastgoedsector niet formeel wordt gereguleerd, met als gevolg dat er een gebrek is aan gegevens en hoge prijzen.

 

Ondanks deze onstabiele en veilige situatie is er nog steeds een mogelijkheid om te investeren in de vastgoedmarkt, dankzij de hoge vraag, met name voor middelgrote inkomensgroepen.

 

De regering probeert wetgevende en politieke hervormingen te bevorderen, vergezeld van ontwikkelingen in de bouwsector, vooral geconcentreerd in Maseru, waardoor andere buurten open blijven staan ​​voor investeringen in de woningsector.

 

Zeker de stad waar u kunt investeren en de beste huizen te koop in Lesotho kopen, is de hoofdstad Maseru.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB